Informatie

Maandag 29 mei 2023 zal de 48ste editie van het J.S. Pinkstervolleybal Toernooi worden gehouden. Er zal deze dag weer sportief gestreden worden op het sportveld bij café Popken. Inmiddels zijn de voorbereidingen alweer in volle gang en staat de  inschrijving open.

Naar aanleiding van feedback op vorige edities hebben we besloten om de categorien aan te passen. Alle niveaus zullen, per categorie, in het ochtendprogramma door elkaar spelen. In de middag zullen er poules ontstaan met de sterkte teams en één of meerdere poules met de minder sterke teams. Alle poules hebben een winnaar, dus voor iedereen zal er een middagprogramma zijn en een mooi doel om voor te spelen. Hiermee verwachten we een nog leuker en afwisselender toernooi te organiseren.

Er kan gestreden worden in de volgende klasse ‘s:

  • Jeugd B en C
  • Jeugd A (wordt ingedeeld bij volwassenen)
  • Recreanten Mix
  • Dames
  • Heren

Opgave kan via de site van SVDB( Klik hier)
De afgelopen jaren bleek er helaas te weinig animo om een leuk mini toernooi neer te zetten. Daarom hebben we besloten om dit jaar, in plaats van een toernooi voor de mini’s, een volleybalclinic te organiseren. De clinic zal van 10:30u tot 12:00u gegeven worden door Rita Buikema en is voor de jeugd van 6 -12 jaar. Aanmelden kan door een mail met naam, leeftijd en telefoonnummer te sturen naar pvt@svdb.nl

Meld je dus snel aan, het beloofd weer een gezellige dag te worden en er zijn mooie prijzen te winnen!

Graag zien we jullie op maandag 29 mei.

De PVT organisatie

Voor nieuwtjes en foto’s volg ons op: