18e Editie Broekstreker Veldloop “ de Hel van Ekehaar ” op 16 januari 2022

Al 17 jaar start de commissie na de zomer met de voorbereidingen van de Veldloop.
Dit jaar voor het eerst via een online sessie. Als commissie kijken we dit jaar terug op een zeer mooie Veldloop.  Weer meer dan 100 lopers en daarnaast een mooie impuls voor SVDB en als cadeau € 2900,- voor het KWF.

Na de Veldloop begin dit jaar raakte de wereld in de ban van Covid-19 en de uiteindelijke impact ervan zullen we pas over jaren echt kunnen zien. De commissie heeft alle voors en tegens van een te houden 18e editie in januari 2021 de revue laten passeren. En ondanks dat we er zoals ieder jaar naar uitkijken de Veldloop te organiseren hebben we als commissie besloten het niet verantwoord te vinden om onder het huidige gesternte van Covid-19 een Veldloop te organiseren in januari 2021.  De risico’s voor de lopers, vrijwilligers en publiek achten we te groot.

De eerstvolgende “ de Hel van Ekehaar ” zal dan ook pas plaatsvinden op 16 januari 2022.

De Veldloop was alleen maar mogelijk met de hulp van de sponsors, vele vrijwilligers, het Dorpshuis, de Gemeente en uiteraard de lopers.  Wij hopen dan ook wederom op hun bijdrage / deelname in 2022.

Als commissie kijken we uit naar het organiseren van deze hopelijk post-covid Veldloop.
Nu hebben diegenen die ooit de ambitie hadden aan deze Veldloop mee te doen iets langer de tijd om te trainen 😊. Om te spreken in de woorden van Arnold Schwarzenegger “I’ll be back”

Met vriendelijke groet
Peter Boekweg, Martiene Mennega, Sjoerd Stevens, Otto Boekeloo , Bert Lammers, Jeroen Elfers