Op zondag 15 januari 2023 organiseert SVDB de 18e editie van de mooie en beruchte Broekstreker Veldloop rond Ekehaar met diverse afstanden waaronder de 4 en 6 mijl.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang.

VRIJWILIGERS > de vrijwilligers die ieder jaar meehelpen hebben een mail ontvangen met de vraag of ze weer beschikbaar zijn om mee te helpen en om van de Veldloop in 2023 een succes te maken.

Maatschappelijke stage > de Broekstreker Veldloop is een mooi moment voor scholieren van het voortgezet onderwijs om hun uren te maken voor hun maatschappelijke stage.

Er hebben zich al een paar scholieren gemeld om mee te helpen

  • zaterdagochtend 14 januari (4 uren) en/of zondag 15 januari (8 uren)

De Broekstreker Veldloop de “Hel van Ekehaar” heeft zowel een recreatief- als een wedstrijdkarakter en vindt plaats op een schitterend en zeer gevarieerd natuurlijk parcours in het mooie Broekstreker Stroomdal landschap. Het parcours volgt net zoals in 2020 een schouwpad, een modderweg, wandelpaden en een hoge berg zand die beklommen moet worden. De bruggen in het parcours zijn voorzien van een anti-slip laag.

We hopen, na 2 jaren zonder Veldloop, in 2023 veel deelnemers ook uit de Broekstreek te mogen begroeten en natuurlijk is er voor het publiek een prima mogelijkheid langs het parcours de lopers aan te moedigen.

De Veldloop wordt aan elkaar gepraat door de inmiddels bekende Harm Noor.

De Broekstreker Veldloop de “’Hel  van Ekehaar “’ loopt ook dit jaar voor het goede doel KWF Kanker bestrijding.

Zie (Veldloop Ekehaar 15 januari 2023) op acties.kwf.nl voor donaties.

Link  https://acties.kwf.nl/fundraisers/jeroenelfers24014/de—-hel—-van-ekehaar