Zondag 15 januari 2023: de 18e BROEKSTREKER  VELDLOOP de “’Hel  van Ekehaar “’

Op zondag 15 januari 2023 organiseert SVDB de 18e editie van de Broekstreker Veldloop in Ekehaar met diverse afstanden waaronder de 4 en 6 mijl.

 VRIJWILIGERS > de vrijwilligers die ieder jaar weer meehelpen ontvangen binnenkort een mail met de vraag of ze weer beschikbaar zijn voor 2023.

Maatschappelijke stage > de Broekstreker Veldloop is een mooi moment voor scholieren van het voortgezet onderwijs om hun uren te maken voor hun maatschappelijke stage. Er hebben zich al een paar scholieren gemeld om mee te helpen op zaterdagochtend 14 januari (4 uren) en/of zondag 15 januari (8 uren).

 De Broekstreker Veldloop de “Hel van Ekehaar” heeft zowel een recreatief- als een wedstrijdkarakter en vindt plaats op een schitterend en zeer gevarieerd natuurlijk parcours in het mooie Broekstreker Stroomdal landschap. Het parcours volgt net zoals in 2020 een schouwpad, een modderweg, wandelpaden en enkele kunstmatig aangebrachte hindernissen, waaronder een hoge berg zand die beklommen moet worden.

We hopen, na een jaar zonder Veldloop, in 2023 veel deelnemers ook uit de Broekstreek te mogen begroeten en natuurlijk is er voor het publiek een prima mogelijkheid langs het parcours de lopers aan te moedigen.
De Veldloop wordt aan elkaar gepraat door de inmiddels bekende Harm Noor.

De Broekstreker Veldloop de “’Hel  van Ekehaar “’ loopt ook dit jaar voor het goede doel KWF Kanker bestrijding.
Zie (Veldloop Ekehaar 15 januari 2023) op acties.kwf.nl voor donaties.
Link  https://acties.kwf.nl/fundraisers/jeroenelfers24014/de—-hel—-van-ekehaar

We hopen veel lopers en publiek te mogen verwelkomen in en rond het dorpshuis!