Afgelopen zaterdagavond is er voor het eerst een spooktocht georganiseerd vanuit SVDB en de tienerclub, namens het 75 jarig bestaan van SVDB. Na een weken van voorbereiden, plannen en een dag van opbouwen gingen de jongste deelnemers als eerst van start en de leeftijd groepje voor groepje langzaam opliep, waarna de ruim 35 vrijwilligers / spoken steeds luidruchtiger te werk gingen.

Bij de start en eindplaats, het dorpshuis, was het dan ook een gezellige drukte, en gezien de vele mensen die ook na afloop nog even zijn blijven hangen om na te praten (en wat te drinken) durven we met trots te zeggen dat we met zijn allen een geslaagd evenement hebben mogen organiseren.

De vele voorbereidingstijd die is gaan zitten in het regelen van de kostuums, het verzamelen, schilderen en timmeren van attributen, en het plannen en organiseren van de avond is mogelijk gemaakt door Minke, Rolanda, Judith en Lawrence. De aankleding van het dorpshuis is met behulp van Cipke en Jan aangebracht, en het geheel heeft ervoor gezorgd dat we de aankleding top was.

Ook vanuit het dorpshuis was de verzorging prima in orde.
Namens het bestuur van SVDB heel erg bedankt voor een ieders hulp en deelname.