Broekstreker Veldloop

Zondag 16 januari 2022: de 18e BROEKSTREKER  VELDLOOP de “’Hel  van Ekehaar “’

Op zondag 16 januari 2022 organiseert SVDB de 18e editie van de Broekstreker Veldloop in Ekehaar met diverse afstanden waaronder de 4 en 6 mijl. De dan geldende RIVM maatregelen van de overheid in verband met het coronavirus zijn van toepassing. Nadere berichtgeving hierover volgt t.z.t.

VRIJWILIGERS > de vrijwilligers die ieder jaar weer meehelpen ontvangen binnenkort een mail met de vraag of ze weer beschikbaar zijn voor 2022.
Maatschappelijke stage > de Broekstreker Veldloop is een mooi moment voor scholieren van het voortgezet onderwijs om hun uren te maken voor hun maatschappelijke stage. Wie wil er mee helpen op: zaterdagochtend 15 januari (4 uren) en/of zondag 16 januari (8 uren). Je kunt je aanmelden bij Jeroen Elfers veldloopbroekstreek@gmail.com

De Broekstreker Veldloop de “Hel van Ekehaar” heeft zowel een recreatief- als een wedstrijdkarakter en vindt plaats op een schitterend en zeer gevarieerd natuurlijk parcours in het mooie Broekstreker Stroomdal landschap. Het parcours volgt net zoals in 2020 een schouwpad, een modderweg, wandelpaden en enkele kunstmatig aangebrachte hindernissen, waaronder een hoge berg zand die beklommen moet worden en een stropak blokkade. De bruggen in het parcours zijn voorzien van een anti-slip laag.
We hopen, na een jaar zonder Veldloop, in 2022 veel deelnemers ook uit de Broekstreek te mogen begroeten en natuurlijk is er voor het publiek een prima mogelijkheid langs het parcours de lopers aan te moedigen.
De Veldloop wordt aan elkaar gepraat door de inmiddels bekende Harm Noor.

De Broekstreker Veldloop de “’Hel  van Ekehaar “’ loopt ook dit jaar voor het goede doel KWF Kanker bestrijding.
Zie (Veldloop Ekehaar 16 januari 2022) op acties.kwf.nl voor donaties.
Link  https://acties.kwf.nl/fundraisers/jeroenelfers24014/de—-hel—-van-ekehaar

We hopen veel lopers en publiek te mogen verwelkomen in en rond het dorpshuis!
Commissie Veldloop